Hirdetés feladás

Pizzakemence - új jó minőségű és olcsó használt pizzakemence raktárról eladó

Keresés

Kategória

Pizzéria gépek - Pizzakemence 39 találat

Pizzéria gépek, pizzasütők

Az egyik legkedveltebb vendéglátós melegétel a pizza. A világ minden táján készítik és fogyasztják, így rendkívül sok fajtája létezik. Bár elkészítésük alapvetően egyszerű, alapfeltétel a megfelelő és professzionális pizzéria gépek és eszközök megléte.

A pizzák előkészítéshez különböző eszközök, pizzanyújtó tálak, pizza formák és szeletelők szükségesek, míg a pizza pultok megfelelő munka felületet biztosítanak az elkészítéséhez, a feltéthűtő gyors és átlátható munkát biztosít. Ezekkel a professzionális eszközökkel igazi minőségi pizzák készíthetők.

A pizza sütéshez ipari minőségű pizzakemence, pizzasütő szükséges, amik akár 500 C° fokra is gyorsan felfűthetőek. Gáz és villany üzemű pizza kemencék is léteznek, különböző méretben és kivitelben - egyaknás, kétaknás, négyaknás a megfelelő kapacitás kiszolgálására. A sütők elengedhetetlen kiegészítői a pizza lapátok.

A pizza kiszállításhoz fontos felszerelés a melegentartó pizzaszállító táska, amivel épségben és melegen szállítható házhoz a frissen sült pizza.

Új és használt, olcsó és jó minőségű pizzakemence eladó

Webdesign