Hirdetés feladás

Mosogatógépek - új és használt éttermi, ipari mosogatógép olcsón raktárról eladó

Keresés

Kategória

Mosogatógépek 54 találat
Eladó,  Rational ICP tisztító és mosogató tabletta 32.700 Ft + ÁFA Eladó, Rational ICP tisztító és mosogató tabletta 32.700 Ft + ÁFA ICP gépekhez.

150db/vödör kiszerelés!
32 700 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 4, bejárat a határ út felől | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2021.01.11.
Eladó,  erősen illatosított, sűrített fertőtlenítő hozzáadott mosószerrel. 750 ml. 2.900 Ft + ÁFA Eladó, erősen illatosított, sűrített fertőtlenítő hozzáadott mosószerrel. 750 ml. 2.900 Ft + ÁFA
Sűrített; megnövelt érintkezési idő a hatékonyabb tisztítás és fertőtlenítés érdekében.
Tisztán tartja a vécéket, mosdókagy- lókat és lefolyókat a baktériumoktól, és megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.
Számos módon felhasználható, például letörölhetők vele a mosható kemény felületek, illetve törlő- és felmosórongyokat is be lehet vele áztatni.
Ideális megoldás a penész eltávolítására a habarcsból a konyhákban és fürdőszobákban.
Hígítatlan használat esetén a termék 50 000 ppm aktív klórt tartalmaz.
Döntött nyakú, a vécécsésze pereme alatti használatra is alkalmas palackban, vagy gazdaságos 5 literes kiszerelésben kapható.MOSDÓKAGYLÓK, VÉCÉK ÉS LEFOLYÓK: Használja hígítatlanul fertőtlenítésre, a foltok eltávolítására és a kellemetlen szagok semlegesítésére.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS: Hígítsa vízzel 1:125 arányban (40 ml 5 L-enként). Törölje le a felületet, majd öblítse le tiszta vízzel.

FELMOSÓ- ÉS TÖRLŐRONGYOK: Hígítsa vízzel 1:250 arányban (20 ml 5 L-enként). Áztassa 30 percig, majd öblítse ki tiszta vízzel.Megjelenés: Átlátszó, sárga/zöld, viszkózus folyadék
Illat: Virágillatú
pH �" hígítatlan: 12,7
2 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 4, bejárat a határ út felől | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.04.28.
Eladó, 5L-es kombisütő tisztítószer 5.900 Ft + ÁFA Eladó, 5L-es kombisütő tisztítószer 5.900 Ft + ÁFA Aktív, fékezett habzású mosószer, kifejezetten a vegyes üzemeltetésű kombisütők belsejének hatékony tisztítására.
5 liter.
Egyszerűen eltávolítja a ráégett zsírt és ételmaradékokat.
Úgy van kialakítva, hogy az adagolás automatikusan igazodjon a sütő tisztítórendszerének kiválasztott tisztítóprogramjához.
Bármely vízkeménység mellett hatásos.
Kézi tisztításhoz is alkalmas.
A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Evans Rinse Aid termékkel.
AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS: A gép gyártójának utasításai alapján adagolja a sütőbe a belső tisztítórendszeren keresztül. A mosószer koncentrációja a sütő kezelőfelületén, a belső szennyeződés mértékétől függően szabályozható. Általában 0,5�"2,0%-os hígítást kell alkalmazni.
KÉZI TISZTÍTÁS: 1. Válassza ki a berendezésen a kézi tisztítási lehetőséget, majd nyomja meg az „Indítás/Leállítás” gombot. A sütő a szükséges hőmérsékletre melegszik fel/hűl le. 2. Erősítsen kihúzható szórófejet az 5 literes tárolóra. 3. Amikor a kijelző felszólítja a tisztítószerrel történő befújásra, nyissa ki és fújja le a belső sütőteret, a rácsokat és polcokat is beleértve. Zárja be az ajtót, és hagyja a szert 10 percig hatni. 4. Indítsa újra a programot, és engedje, hogy a sütő végrehajtsa a manuális mosási ciklust. 5. Alaposan öblítse ki a sütőt. 6. Hagyja a levegőn megszáradni.

5 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, 5L-es vízkőoldó 5.900 Ft + ÁFA Eladó, 5L-es vízkőoldó 5.900 Ft + ÁFA Koncentrált savalapú folyadék a vízkő eltávolítására ipari mosogatógépekből és pohármosogató gépekből.
5 liter
Rozsdamentes acél felületeken is biztonságban használható.
Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a felgyülemlett vízkövet.
Fokozott hatékonyságú többcélú folyadék.
Segítségével a vízkő számos konyhai eszközről eltávolítható.
Nem tartalmaz illat- és színezőanyagokat.
MOSOGATÓGÉPEK ÉS POHÁRMOSOGATÓ GÉPEK: Kapcsolja ki az adagolópumpát. Töltse fel a gépet tiszta vízzel. Készítsen elő egy 5%-os oldatot: ehhez 40 literes kapacitásonként 2 liter DESCALE-t öntsön a gépbe. Hagyja állni 2�"3 percig. Kapcsolja be a gépet, és keringesse az oldatot 5�"10 percig. Engedje le az oldatot, és a berendezést töltse fel újra tiszta vízzel. Keringesse a vizet további 3 percig, majd engedje le. Hagyja nyitva a gép ajtaját, hogy meg tudjon száradni a levegőn. Kapcsolja be az adagolópumpákat.
VÍZKŐ ELTÁVOLÍTÁSA MELEGÉTEL-TÁROLÓKRÓL, FORRALÓKRÓL, SZAMOVÁROKRÓL ÉS KÁVÉFŐZŐKRŐL: Hígítsa meleg vízzel 1:25 arányban (200 ml 5 L-enként / 7 x 5 L-enként). Öntse az eszközbe, és hagyja ázni 5 percig. Engedje le az oldatot, majd egy erős szálú kefével sikálja át a felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel. A berendezések hatékonyságának megőrzéséhez és a fűtőelem élettartamának meghosszabbításához gyakran távolítsa el a vízkövet.
5 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, Pumpás alkoholos fertőtlenítő és tisztítószer 2.800 Ft + ÁFA Eladó, Pumpás alkoholos fertőtlenítő és tisztítószer 2.800 Ft + ÁFA Alkoholos fertőtlenítő tisztítószer élelmiszer-feldolgozó ipari, vendéglátóipari és egészségügyi használatra.
750 ml-es kiszerelés

Egyetlen lépésben pusztítja el a baktériumokat és tisztítja a felületet.
Nem tartalmaz kvaterner ammóniumvegyületet.
Nem illatosított, használatra kész alkoholalapú fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a baktériumokat és az élesztőgombát.
Megfelel a fertőtlenítőszerek EN 1276 európai vizsgálati módszere követelményeinek, szennyezett körülmények között, 30 másodperces hatásidővel. Megfelel továbbá az EN 13697 és az EN 1650 követelményeinek is.
Számos különféle felületen, többek között rozsdamentes acél, illetve a legtöbb műanyag, üveg, kerámia és festett felületen használható.
Gyorsan elpárolog, és tiszta, száraz, fertőtlenített felületet hagy maga után.
A felület kisebb mennyiségű kiömlött élelmiszer utáni tisztításához és fertőtlenítéséhez; szállítószalagokhoz ideális.
Használható műszak közbeni fertőtlenítőként a magas szintű higiéniai körülmények fenntartásához, valamint a műszak előtt és után a felületek fertőtlenítéséhez.
Ideális olyan helyzetekben, amikor célszerű vizet használni.
A termék orvosi helyiségekben, laboratóriumokban, állatorvosi rendelőkben és a szabadidőiparban is használható.
A webhelyen elérhető mikrobiológiai profil további információkat biztosít.

2 800 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.

Mosogatógépek, tabletták

Az ipari mosogatógépek nagyban eltérnek a szokványos háztartási mosogatógépektől.

Nagy teljesítményűek, kapacitásuk lehetővé teszi az ipari felhasználást nagy mennyiségű tányér, evőeszköz és pohár tökéletes és gyors tisztításához.

Többféle rendszerű mosogatógép létezik, a normál kialakítás mellett a futószalag szerű tányér és pohár mosogatók percek alatt tisztává varázsolják a koszos edényeket és poharakat.

A mosogatógépek fontos kiegészítője a megfelelő tisztító és mosogatótabletta, amik biztosítják a megfelelő zsíroldást, tisztító hatást és csillogó végeredményt biztosítanak.

Az ipari mosogatótabletták és folyadékok nagy kiszerelésben olcsó áron kapható éttermek és vendéglátó egységek részére, a vízlágyító és vízkőoldó szerek a gép élettartam meghosszabbítása mellett a csillogó és tökéletes tisztaságú edények záloga is.

Új és használt éttermi, ipari mosogatógép olcsón raktárról eladó

Webdesign