Hirdetés feladás

Előkészítő gépek - éttermi konyhai előkészítő gépek olcsón raktárról eladók

Keresés

Kategória

Előkészítő gépek 121 találat
Eladó új,  Sous Ultrason gyorspácoló gép 269.000 Ft + ÁFA Eladó új, Sous Ultrason gyorspácoló gép 269.000 Ft + ÁFA ULTRAHANGOS GYORSPÁCOLÓ ÉS FŰSZEREZÕ KÉSZÜLÉK.
Az élelmiszeripar történetében először vált lehetővé a különböző hús- és zöldségáruk pácolása és fűszerezése a, régi lassú és aprólékos hagyományos eljárás tört része alatt és sokkal jobb hatásfokkal, az új, egyedülálló készülék:
a SOUS ULTRASON-nak köszönhetően.
A tradicionális eljárással preparált húsnak és zöldségnek négy hátránya van: 1. A fűszerek sohasem érik el a hús, vagy zöldség belsejét és az elosztásuk nem egyenletesen történik meg; 2. A hús illetve zöldség színe elváltozik és a felszíne durva lesz; 3. Sokáig tart; 4. A hosszú preparálás miatt húskezelési, zöldségkezelési kockázat alakulhat ki.

A SOUS ULTRASON teljes mértékben megoldja ezeket a problémákat és még sokkal többet is tesz az Ön számára!
Az ultrahangos technológiát alkalmazva ez a technikai csoda a pácolást és a fűszerezést csupán 5 – 18 perc alatt végzi el. És ezt hihetetlen hatásfokkal teszi! A fűszerek egyenletesen oszlanak el a hús vagy zöldség teljes keresztmetszetében! Ami azt jelenti, hogy minden egyes falatnak ugyanolyan gazdag lesz az íze kívül-belül – tökéletesen! Csak tegye be a pácolni kívánt anyagot a SOUS ULTRASON tartályába, öntse fel vízzel, adja hozzá a kedvenc fűszereit, állítsa be az időtartamot és kapcsolja be. Ennyi az egész! Nincs szennyezés, nem kell hosszú ideig várni! A hús illetve a zöldség főzésre készen áll.
269 000 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 4, bejárat a határ út felől | Dominox Hungary Kft. | Előkészítő gépek | 2020.11.25.

Konyhai előkészítő gépek

Minden munka az előkészítéssel kezdődik a konyhák ra is igaz ez.

Amellett hogy megkönnyíti a munkát professzionális eredményt biztosítanak a különböző szeletelők darálók alátétek prések facsaro formázók.

Mindenféle alapanyagot - húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, száraz alapanyagokat a megfelelő módon kell előkészíteni amit különféle előkészítő gépek könnyítenek meg.

Zöldségszeletelő, burgonyakoptató, gyümölcs és zöldség reszelő
krémkeverő, habverő, dagasztó gépek, pizzatészta formázó
hústőke, húsklopfoló, húsdaráló, hurka és kolbásztöltő, felvágott szeletelő
mérlegek, vákuumozó gép, sajtreszelő.

Éttermi konyhai előkészítő gépek olcsón raktárról eladók

Webdesign