ULTRAHANGOS GYORSPÁCOLÓ ÉS FŰSZEREZÕ KÉSZÜLÉK.
Az élelmiszeripar történetében először vált lehetővé a különböző hús- és zöldségáruk pácolása és fűszerezése a, régi lassú és aprólékos hagyományos eljárás tört része alatt és sokkal jobb hatásfokkal, az új, egyedülálló készülék:
a SOUS ULTRASON-nak köszönhetően.
A tradicionális eljárással preparált húsnak és zöldségnek négy hátránya van: 1. A fűszerek sohasem érik el a hús, vagy zöldség belsejét és az elosztásuk nem egyenletesen történik meg; 2. A hús illetve zöldség színe elváltozik és a felszíne durva lesz; 3. Sokáig tart; 4. A hosszú preparálás miatt húskezelési, zöldségkezelési kockázat alakulhat ki.
A SOUS ULTRASON teljes mértékben megoldja ezeket a problémákat és még sokkal többet is tesz az Ön számára!
Az ultrahangos technológiát alkalmazva ez a technikai csoda a pácolást és a fűszerezést csupán 5 – 18 perc alatt végzi el. És ezt hihetetlen hatásfokkal teszi! A fűszerek egyenletesen oszlanak el a hús vagy zöldség teljes keresztmetszetében! Ami azt jelenti, hogy minden egyes falatnak ugyanolyan gazdag lesz az íze kívül-belül – tökéletesen! Csak tegye be a pácolni kívánt anyagot a SOUS ULTRASON tartályába, öntse fel vízzel, adja hozzá a kedvenc fűszereit, állítsa be az időtartamot és kapcsolja be. Ennyi az egész! Nincs szennyezés, nem kell hosszú ideig várni! A hús illetve a zöldség főzésre készen áll.
Állapot: | új |
Garancia: | van |
Azonnal elvihető: | igen |
Előkészítő gépek Pest megye, Dunaharaszti
A képek és adatok a hirdető által megadott adatok, a valóságban eltérhetnek.
Feladás dátuma: 2020. 11. 25. 13:11
A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlappal tud üzenetet küldeni a hirdetőnek.