Hirdetés feladás

Vegyszerek az ország egész területén

Keresés

Kategória

Mics Food
21 találat
Eladó,  erősen illatosított, sűrített fertőtlenítő hozzáadott mosószerrel. 750 ml. 2.900 Ft + ÁFA Eladó, erősen illatosított, sűrített fertőtlenítő hozzáadott mosószerrel. 750 ml. 2.900 Ft + ÁFA
Sűrített; megnövelt érintkezési idő a hatékonyabb tisztítás és fertőtlenítés érdekében.
Tisztán tartja a vécéket, mosdókagy- lókat és lefolyókat a baktériumoktól, és megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.
Számos módon felhasználható, például letörölhetők vele a mosható kemény felületek, illetve törlő- és felmosórongyokat is be lehet vele áztatni.
Ideális megoldás a penész eltávolítására a habarcsból a konyhákban és fürdőszobákban.
Hígítatlan használat esetén a termék 50 000 ppm aktív klórt tartalmaz.
Döntött nyakú, a vécécsésze pereme alatti használatra is alkalmas palackban, vagy gazdaságos 5 literes kiszerelésben kapható.MOSDÓKAGYLÓK, VÉCÉK ÉS LEFOLYÓK: Használja hígítatlanul fertőtlenítésre, a foltok eltávolítására és a kellemetlen szagok semlegesítésére.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS: Hígítsa vízzel 1:125 arányban (40 ml 5 L-enként). Törölje le a felületet, majd öblítse le tiszta vízzel.

FELMOSÓ- ÉS TÖRLŐRONGYOK: Hígítsa vízzel 1:250 arányban (20 ml 5 L-enként). Áztassa 30 percig, majd öblítse ki tiszta vízzel.Megjelenés: Átlátszó, sárga/zöld, viszkózus folyadék
Illat: Virágillatú
pH �" hígítatlan: 12,7
2 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 4, bejárat a határ út felől | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.04.28.
Eladó, 5L-es kombisütő tisztítószer 5.900 Ft + ÁFA Eladó, 5L-es kombisütő tisztítószer 5.900 Ft + ÁFA Aktív, fékezett habzású mosószer, kifejezetten a vegyes üzemeltetésű kombisütők belsejének hatékony tisztítására.
5 liter.
Egyszerűen eltávolítja a ráégett zsírt és ételmaradékokat.
Úgy van kialakítva, hogy az adagolás automatikusan igazodjon a sütő tisztítórendszerének kiválasztott tisztítóprogramjához.
Bármely vízkeménység mellett hatásos.
Kézi tisztításhoz is alkalmas.
A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Evans Rinse Aid termékkel.
AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS: A gép gyártójának utasításai alapján adagolja a sütőbe a belső tisztítórendszeren keresztül. A mosószer koncentrációja a sütő kezelőfelületén, a belső szennyeződés mértékétől függően szabályozható. Általában 0,5�"2,0%-os hígítást kell alkalmazni.
KÉZI TISZTÍTÁS: 1. Válassza ki a berendezésen a kézi tisztítási lehetőséget, majd nyomja meg az „Indítás/Leállítás” gombot. A sütő a szükséges hőmérsékletre melegszik fel/hűl le. 2. Erősítsen kihúzható szórófejet az 5 literes tárolóra. 3. Amikor a kijelző felszólítja a tisztítószerrel történő befújásra, nyissa ki és fújja le a belső sütőteret, a rácsokat és polcokat is beleértve. Zárja be az ajtót, és hagyja a szert 10 percig hatni. 4. Indítsa újra a programot, és engedje, hogy a sütő végrehajtsa a manuális mosási ciklust. 5. Alaposan öblítse ki a sütőt. 6. Hagyja a levegőn megszáradni.

5 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, 5L-es vízkőoldó 5.900 Ft + ÁFA Eladó, 5L-es vízkőoldó 5.900 Ft + ÁFA Koncentrált savalapú folyadék a vízkő eltávolítására ipari mosogatógépekből és pohármosogató gépekből.
5 liter
Rozsdamentes acél felületeken is biztonságban használható.
Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a felgyülemlett vízkövet.
Fokozott hatékonyságú többcélú folyadék.
Segítségével a vízkő számos konyhai eszközről eltávolítható.
Nem tartalmaz illat- és színezőanyagokat.
MOSOGATÓGÉPEK ÉS POHÁRMOSOGATÓ GÉPEK: Kapcsolja ki az adagolópumpát. Töltse fel a gépet tiszta vízzel. Készítsen elő egy 5%-os oldatot: ehhez 40 literes kapacitásonként 2 liter DESCALE-t öntsön a gépbe. Hagyja állni 2�"3 percig. Kapcsolja be a gépet, és keringesse az oldatot 5�"10 percig. Engedje le az oldatot, és a berendezést töltse fel újra tiszta vízzel. Keringesse a vizet további 3 percig, majd engedje le. Hagyja nyitva a gép ajtaját, hogy meg tudjon száradni a levegőn. Kapcsolja be az adagolópumpákat.
VÍZKŐ ELTÁVOLÍTÁSA MELEGÉTEL-TÁROLÓKRÓL, FORRALÓKRÓL, SZAMOVÁROKRÓL ÉS KÁVÉFŐZŐKRŐL: Hígítsa meleg vízzel 1:25 arányban (200 ml 5 L-enként / 7 x 5 L-enként). Öntse az eszközbe, és hagyja ázni 5 percig. Engedje le az oldatot, majd egy erős szálú kefével sikálja át a felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel. A berendezések hatékonyságának megőrzéséhez és a fűtőelem élettartamának meghosszabbításához gyakran távolítsa el a vízkövet.
5 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, Pumpás alkoholos fertőtlenítő és tisztítószer 2.800 Ft + ÁFA Eladó, Pumpás alkoholos fertőtlenítő és tisztítószer 2.800 Ft + ÁFA Alkoholos fertőtlenítő tisztítószer élelmiszer-feldolgozó ipari, vendéglátóipari és egészségügyi használatra.
750 ml-es kiszerelés

Egyetlen lépésben pusztítja el a baktériumokat és tisztítja a felületet.
Nem tartalmaz kvaterner ammóniumvegyületet.
Nem illatosított, használatra kész alkoholalapú fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a baktériumokat és az élesztőgombát.
Megfelel a fertőtlenítőszerek EN 1276 európai vizsgálati módszere követelményeinek, szennyezett körülmények között, 30 másodperces hatásidővel. Megfelel továbbá az EN 13697 és az EN 1650 követelményeinek is.
Számos különféle felületen, többek között rozsdamentes acél, illetve a legtöbb műanyag, üveg, kerámia és festett felületen használható.
Gyorsan elpárolog, és tiszta, száraz, fertőtlenített felületet hagy maga után.
A felület kisebb mennyiségű kiömlött élelmiszer utáni tisztításához és fertőtlenítéséhez; szállítószalagokhoz ideális.
Használható műszak közbeni fertőtlenítőként a magas szintű higiéniai körülmények fenntartásához, valamint a műszak előtt és után a felületek fertőtlenítéséhez.
Ideális olyan helyzetekben, amikor célszerű vizet használni.
A termék orvosi helyiségekben, laboratóriumokban, állatorvosi rendelőkben és a szabadidőiparban is használható.
A webhelyen elérhető mikrobiológiai profil további információkat biztosít.

2 800 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, Lainox boyler tisztítószer 9.900 Ft + ÁFA Eladó, Lainox boyler tisztítószer 9.900 Ft + ÁFA Lainox boyler tisztítószer
9 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, Lainox kombisütő tisztítószer 9.900 Ft + ÁFA Eladó, Lainox kombisütő tisztítószer 9.900 Ft + ÁFA Lainox kombisütő tisztítószer
9 900 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, gépi mosogatótabletta 7.800 Ft + ÁFA Eladó, gépi mosogatótabletta 7.800 Ft + ÁFA Egyenként csomagolt tabletták, amelyek eltávolítják a makacs ételmaradékokat. Csillogóvá és tisztává varázsolják az edényeket, evőeszközöket és poharakat.
120 tabletta.
Nem kell hozzányúlni a tablettához, a vízben oldódó csomagolás a mosási ciklus során feloldódik.
Aktív folteltávolítót és enzimeket tartalmaz a zsíros, fehérjetartalmú maradékok lebontása érdekében.
Az öblítést segítő adalék ragyogó fényt biztosít az edényeknek és a poharaknak.
A tabletta sótartalma makulátlanná teszi az edényeket, és a gépet is segít tisztán tartani.
Fényesebbé és ragyogóbbá varázsolja a rozsdamentes acél eszközöket.
A hozzáadott üvegvédő megvédi a poharak felületét a lemaródástól, így nem látszik rajtuk annyira a használat.
Segít lebontani a mosogatógépekben felgyülemlett vízkövet.
Még rövid ciklusú mosogatásnál is hatékonyan tisztít.
Üde, friss citrom illatot kölcsönöz az elmosott edényeknek és a gépnek.
A MOSOGATÓGÉP FELTÖLTÉSE ÉS KIÜRÍTÉSE:
A mosogatógép feltöltése előtt távolítsa el az ételdarabokat az edényekről, és öblítse el azokat, amelyek nagy mértékben szennyezettek.
MINDIG a mosogatógép hátuljába helyezze a nagyobb tányérokat és edényeket, hogy könnyebben feltölthesse az elülső részt a kisebb darabokkal.
MINDIG ellenőrizze, hogy a poharak és csészék fejjel lefelé álljanak, hogy megfelelően el lehessen őket mosni, és ne gyűljön fel bennük a víz.
MINDIG úgy töltse be az evőeszközöket a kosárba, hogy a késpengék lefelé nézzenek.
7 800 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, 2L-es gépi pohárregeneráló 4.300 Ft + ÁFA Eladó, 2L-es gépi pohárregeneráló 4.300 Ft + ÁFA 2L-es gépi pohárregeneráló
4 300 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó, 5L-es gépi öblítőszer 8.500 Ft + ÁFA Eladó, 5L-es gépi öblítőszer 8.500 Ft + ÁFA Koncentrált, fékezett habzású öblítőszer, amely elősegíti az üvegáruk, edények és konyhai eszközök gyors száradását.

Bármely mosogatógéphez és pohármosó géphez használható.
Ragyogóan fényes, csíkmentes tisztaságot biztosít.
Megelőzi a vízfoltok kialakulását, és meggyorsítja az üvegáruk, edények és konyhai eszközök száradását. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek az öblítési ciklus során meggátolják a vízkő kialakulását.

AUTOMATA GÉP: Elektromos adagolóval adagoljon a mosogatógépbe vagy pohármosó gépbe 1�"2 ml-t literenként, vagy a gépgyártó utasításainak megfelelően.

NEM HASZNÁLHATÓ KÉZI MOSOGATÁSHOZ ÉS HÁZTARTÁSI GÉPEKHEZ.

Megjelenés: Átlátszó, kék folyadék

Illat: Jellegzetes

pH �" hígítatlan: 2,0

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.
8 500 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.
Eladó,  20L-es gépi öblítőszer 28.000 Ft + ÁFA Eladó, 20L-es gépi öblítőszer 28.000 Ft + ÁFA Koncentrált, fékezett habzású öblítőszer, amely elősegíti az üvegáruk, edények és konyhai eszközök gyors száradását.

Bármely mosogatógéphez és pohármosó géphez használható.
Ragyogóan fényes, csíkmentes tisztaságot biztosít.
Megelőzi a vízfoltok kialakulását, és meggyorsítja az üvegáruk, edények és konyhai eszközök száradását. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek az öblítési ciklus során meggátolják a vízkő kialakulását.

AUTOMATA GÉP: Elektromos adagolóval adagoljon a mosogatógépbe vagy pohármosó gépbe 1�"2 ml-t literenként, vagy a gépgyártó utasításainak megfelelően.

NEM HASZNÁLHATÓ KÉZI MOSOGATÁSHOZ ÉS HÁZTARTÁSI GÉPEKHEZ.

Megjelenés: Átlátszó, kék folyadék

Illat: Jellegzetes

pH �" hígítatlan: 2,0

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.
28 000 Ft
Dunaharaszti Jedlik Ányos és Határ sarok bejárat a Határútról | Dominox Hungary Kft. | Mosogatógépek | 2020.02.02.

Vegyszerek az ország egész területén

Webdesign